Opdrachtgevers

“Ik wil graag meer met datagedreven worden,

maar weet niet hoe?!”

Data Trainee helpt je graag verder met het oplossen van jullie datavraagstukken door middel van het inzetten van trainees. Hierbij wordt de trainee altijd ondersteund door een data professional. 

Voor wie werken wij?

Data is voor iedere organisatie van groot belang. Echter is niet ieder bedrijf eraan toe om met data aan de slag te gaan. De toegevoegde waarde van trainees is het grootst wanneer opdrachtgevers voldoende bruikbare data(bronnen) hebben. Met andere woorden er moet een digitale basis zijn. Denk hierbij aan het gebruik maken van softwarepakketten zoals CRM, ERP of een boekhoudsysteem. Interessante sectoren voor ons zijn onder andere maakindustrie, logistieke sector, e-commerce, groothandels en zakelijke dienstverlening.

Onze trainees zijn o.a. bezig voor:

Van vraag naar uitwerking

Aan de hand van een strategiesessie wordt er een trainee gematcht en voorgesteld aan je bedrijf. Vervolgens gaat een trainee minimaal acht uur per week bij jullie aan de slag. Om de twee weken ondersteunt specialist Techspread de trainee bij het uitwerken van jullie data vraagstuk. Indien gewenst kan de opdrachtgever hierbij aanhaken om de voortgang en extra taken te bespreken. 

 

Een opdracht duurt minimaal 6 maanden waarbij verschillende data vraagstukken kunnen worden opgepakt. Indien nodig wordt de trainee gewisseld door een fieldcoach van Techspread. 

Jij geeft de trainee praktijk ervaring

Verschillende bedrijven geven trainees de kans om zichzelf te ontwikkelen door aan de slag te gaan met data vraagstukken. Tegelijkertijd worden de trainees ondersteund door fieldcoaches en middels e-learning modules, inspiratiesessies, bedrijfsbezoeken en masterclasses. 

Voor iedere opdrachtgever wordt er gekeken welke vraagstukken er binnen de organisatie zijn. Dit wordt net zoals in een restaurant door middel van een strategiesessie door een van de dataspecialisten van Techspread geïnventariseerd. Op basis daarvan wordt een plan van aanpak gemaakt op basis van trainee profielen en het budget. Vervolgens gaan de trainees aan de slag met de data vraagstukken van uw bedrijf met aansturing en ondersteuning van fieldcoaches.

Domeinen

Onze trainees werken mee op verschillende afdelingen binnen een bedrijf. Datavraagstukken kunnen organisatiebreed zijn, maar vaak komen de onderliggende vraagstukken uit specifieke afdelingen, zoals HR, finance en productie.

 

Zo kan de finance afdeling een vraagstuk uitwerken waarbij er gekeken wordt naar de inkomsten, de personeelskosten en andere uitgaven. De HR afdeling kan een datavraagstuk hebben over welke werkprocessen er zijn en hoe deze efficiënt ingevuld kunnen worden. Vervolgens kunnen de inzichten van deze afdelingen samen ingezet worden om te kijken hoe de nodige FTE’s ingericht moeten worden. Benieuwd met welke vraagstukken de afdelingen binnen jouw bedrijf zouden kunnen zitten? Kijk dan verder.

Investering bij Data Trainee

Met een investering van €1.450,- per maand excl. BTW werkt een trainee gemiddeld 368 uur per jaar aan jullie data vraagstukken. Tevens volgt de trainee iedere maand een twee-urige inspiratiesessie en kan een trainee maandelijks vier uur besteden aan e-learning modules. Daarnaast vinden er achttien kennissessies met field coach plaats en wordt er elke maand een uur besteedt aan persoonlijke ontwikkeling van de trainee. 

Omdat de trainee bij Data Trainee in dienst is en niet bij jullie bedrijf, verzorgt Data Trainee de complete HR en ontvangen jullie enkel een factuur. Wel ben je als opdrachtgever verantwoordelijk voor het inrichten van een werkplek voor de trainee.

Ik heb hulp nodig bij een datavraagstuk!