"Ik hielp mijn opdrachtgever meer datagedreven te worden."

Alle opdrachtgevers die zich aanmelden bij Data Trainee willen allemaal meer datagedreven worden, zo ook de opdrachtgever van Tymo. Tymo heeft op veel vlakken binnen dit bedrijf al voor bruikbare inzichten gezorgd, waarbij deze keer de focus lag op de verzuimtak.

De opdrachtgever wil meer inzicht krijgen in hoeveel klanten daadwerkelijk kosten en opleveren. Om dit te kunnen bewerkstellingen heeft Tymo samen met een fieldcoach de inzichten die hij uit de data van bedrijven – die een verzuimzekering hebben afgesloten – besproken. Op basis daarvan is bepaald welke databronnen er nodig zijn om dit vraagstuk te kunnen beantwoorden.

Ben je geïnteresseerd in het volgen van een traineeship of juist benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jullie organisatie? Neem dan vooral contact met ons op!

Concept

Downloads

Adres

Spinnerij Oosterveld 

Rigtersbleek-Zandvoort 10,

7521 BE Enschede