menu

Opdrachtgevers

Streekproducten

Data Trainee ziet data van bedrijven uit de regio als basisingrediënt. Deze ‘streekproducten’ worden door de trainees als ware ‘kitchen staff’ kwalitatief verwerkt om het maximale eruit te halen. 

Arrangementen

Verschillende bedrijven geven trainees de kans om zichzelf te ontwikkelen door aan de slag te gaan met data vraagstukken. Tegelijkertijd worden de trainees ondersteund door fieldcoaches en middels e-learning modules, inspiratiesessies, bedrijfsbezoeken en masterclasses. 

Voor iedere opdrachtgever wordt er gekeken welke vraagstukken er binnen de organisatie zijn. Dit wordt net zoals in een restaurant door middel van een strategiesessie door een van de dataspecialisten van Techspread geïnventariseerd. Op basis daarvan wordt een plan van aanpak gemaakt op basis van trainee profielen en het budget. Vervolgens gaan de trainees aan de slag met de data vraagstukken van uw bedrijf met aansturing en ondersteuning van fieldcoaches.

Huisregels

Aan de hand van een strategiesessie wordt er een trainee gematcht en voorgesteld aan je bedrijf. Vervolgens gaat een trainee minimaal acht uur per week bij jullie aan de slag. Om de twee weken ondersteunt specialist Techspread de trainee bij het uitwerken van jullie data vraagstuk. Indien gewenst kan de opdrachtgever hierbij aanhaken om de voortgang en extra taken te bespreken. 

Een opdracht duurt minimaal 6 maanden waarbij verschillende data vraagstukken kunnen worden opgepakt. Indien nodig wordt de trainee gewisseld door een fieldcoach van Techspread. 

Met een investering van €1.450,- per maand excl. BTW werkt een trainee gemiddeld 368 uur per jaar aan jullie data vraagstukken. Tevens volgt de trainee iedere maand een twee-urige inspiratiesessie en kan een trainee maandelijks vier uur besteden aan e-learning modules. Daarnaast vinden er achttien kennissessies met field coach plaats en wordt er elke maand een uur besteedt aan persoonlijke ontwikkeling van de trainee. 

Omdat de trainee bij Data Trainee in dienst is en niet bij jullie bedrijf, verzorgt Data Trainee de complete HR en ontvangen jullie enkel een factuur. Wel ben je als opdrachtgever verantwoordelijk voor het inrichten van een werkplek voor de trainee. 

Voorgerechten

Voorgerechten

Data overzicht

Krijg inzicht en overzicht in de kwaliteit van de bestaande data uit jouw bedrijf, met als resultaat een dataflow met kwaliteitsanalyse. Want voordat je gaat koken kijk je in de voorraadkast en controleer je de kwaliteit van de ingrediënten.

Kitchen staff: Junior data consultant, Data cleaner

Data cleaning

Incomplete en willekeurige data transformeren naar kwalitatieve data. Want zonder kwalitatieve ingrediënten kun je geen sterrenmaaltijd bereiden.

Kitchen staff: Data Cleaner

Data verwerking

Meer kwalitatieve data en minder data handelingen door data slim uit te vragen en systematisch te verwerken. Want om kwalitatieve ingrediënten te waarborgen is het handig om deze structureel in te kopen en te bewaren. 

Kitchen staff: Data cleaner, Junior data consultant, Junior data engineer

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Data strategie

Een data strategie met een blueprint voor data modellen waarin data verbanden en mogelijke KPI’s in kaart worden gebracht. Want als je een vijfgangen menu moet opstellen moet je wel weten welke ingrediënten er nodig zijn voor het recept en in welke hoeveelheden.

Kitchen staff: Junior data consultant

Data koppeling

Koppeling tussen verschillende softwaresystemen om data uit meerdere databronnen automatisch te laten samenvoegen. Want als je structureel dezelfde ingrediënten verwerkt dan kun je deze geautomatiseerd laten bezorgen door verschillende leveranciers.

Kitchen staff: Junior data consultant, Junior data engineer

Data dashboarding

Verschillende data verbanden inzichtelijk visualiseren door middel van gecombineerde real-time data dashboards. Want losse ingrediënten serveer je als één gerecht gezamelijk op een bord.

Kitchen staff: Junior data analist, Junior data engineer, Junior data consultant

Nagerechten

Nagerechten

Data analyse

Inzichten rapporteren voor data gedreven besluitvorming. Want bij serveren van het gerecht vertelt de kok op welke manier het bereid is. Achteraf wordt er feedback gevraagd voor eventuele aanpassingen van het recept.

Kitchen Staff: Junior data analist

Trainee bestellen