Maak kennis met

Een traineeship voor talenten met passie voor data waarbij theorie en praktijk voor en door de regio centraal staat. 

 

Heb je vragen over onze traineeships, ons unieke opleidingsprogramma, onze werkwijze of onze diensten? Laten we een bakje koffie doen!

 

contact

Schrijf je in!

Data Trainee is ervan overtuigd dat data van groot belang is voor het behoud en vervolg van het succes van de regio. Daarom leiden wij samen met het bedrijfsleven talenten op tot ware data professionals.

Ook als trainee leren van data professionals én tegelijkertijd geld verdienen?

 

Ook als bedrijf data vraagstukken oppakken met lage investeringskosten op HR?

Team

Hey! Ik ben Fleur, een specialist op het gebied van data. Door middel van een strategiesessie met de opdrachtgever breng ik de huidige data vraagstukken in kaart. Daarnaast ondersteun ik de trainees met mijn uitgebreide vakkennis.
Klik hier voor mijn LinkedIn
Hey! Ik ben Rowin en heb veel ervaring met HRM en het werken met talenten. Ik ben verantwoordelijk voor de persoonlijke ontwikkeling van de trainees en hun loopbaanplan.
Klik hier voor mijn LinkedIn
Hii, Ik ben Suzan Zieverink en ik ben marketeer bij Data Trainee. Ik ben verantwoordelijk voor alles wat er gedeeld wordt op de social media kanalen en de website.
Klik hier voor mijn LinkedIn
Hey! Ik ben Jan-Willem, de business developer! Ik ben mede-verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de organisatie door trainees strategisch te matchen met data vraagstukken van opdrachtgevers.
Klik hier voor mijn LinkedIn

Contact

Wil je meer informatie of heb je een vraag over Data Trainee? Je kunt ons contacteren via onderstaand contactformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Adres

Data Trainee B.V.

Rigtersbleek-Zandvoort 10

7521 BE Enschede

+31 (0)6 319 754 53

jw@data-trainee.nl