"Ik vroeg relevante bedrijfsprocessen uit en bracht deze in kaart."

Roy is een van onze trainees, hij is bezig geweest om voor een van onze opdrachtgevers, een consultant op het gebied van besparingen en verduurzaming, alle relevante bedrijfsprocessen uit te vragen en deze in kaart te brengen, denk hierbij aan de gehele klantketen. Dit doet hij middels onze eigen flowchart methodiek.

De vervolgstap is dat met deze inzichten wordt bekeken waar alle tijdrovende en foutgevoelige handelingen in voorkomen en hoe deze geoptimaliseerd en/of geautomatiseerd kunnen worden. Met uiteindelijke doel om het bedrijf meer datagedreven te maken!

Ben je geïnteresseerd in het volgen van een traineeship of juist benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jullie organisatie? Neem dan vooral contact met ons op!

Concept

Downloads

Adres

Spinnerij Oosterveld 

Rigtersbleek-Zandvoort 10,

7521 BE Enschede