"Wat ons enorm opviel de afgelopen maanden is hoeveel verschillende databronnen er eigenlijk zijn binnen de organisatie "

Er is één ding wat al onze opdrachtgevers willen, namelijk datagedreven werken. Zo ook de opdrachtgever van Stijn en Luuk, namelijk Hogeschool Saxion.

De afgelopen tijd hebben Stijn en Luuk alle datastromen binnen de afdeling in kaart gebracht. Van daaruit hebben ze inzichten ontworopen waar behoefte aan is, op zowel operationeel als tactisch niveau. De benodigde data voor deze inzichten gaan we zo efficiënt en kwalitatief mogelijk verzamelen. 

 

💬 “𝘞𝘢𝘵 𝘰𝘯𝘴 𝘦𝘯𝘰𝘳𝘮 𝘰𝘱𝘷𝘪𝘦𝘭 𝘥𝘦 𝘢𝘧𝘨𝘦𝘭𝘰𝘱𝘦𝘯 𝘮𝘢𝘢𝘯𝘥𝘦𝘯 𝘪𝘴 𝘩𝘰𝘦𝘷𝘦𝘦𝘭 𝘷𝘦𝘳𝘴𝘤𝘩𝘪𝘭𝘭𝘦𝘯𝘥𝘦 𝘥𝘢𝘵𝘢𝘣𝘳𝘰𝘯𝘯𝘦𝘯 𝘦𝘳 𝘦𝘪𝘨𝘦𝘯𝘭𝘪𝘫𝘬 𝘻𝘪𝘫𝘯 𝘣𝘪𝘯𝘯𝘦𝘯 𝘥𝘦 𝘰𝘳𝘨𝘢𝘯𝘪𝘴𝘢𝘵𝘪𝘦. 𝘋𝘪𝘵 𝘩𝘢𝘥𝘥𝘦𝘯 𝘸𝘦 𝘯𝘪𝘦𝘵 𝘷𝘦𝘳𝘸𝘢𝘤𝘩𝘵 𝘷𝘢𝘯 𝘵𝘦𝘷𝘰𝘳𝘦𝘯. 𝘏𝘦𝘵 𝘪𝘴 𝘣𝘦𝘭𝘢𝘯𝘨𝘳𝘪𝘫𝘬 𝘰𝘮 𝘥𝘪𝘵 𝘪𝘯 𝘬𝘢𝘢𝘳𝘵 𝘵𝘦 𝘣𝘳𝘦𝘯𝘨𝘦𝘯, 𝘰𝘮𝘥𝘢𝘵 𝘪𝘯𝘧𝘰𝘳𝘮𝘢𝘵𝘪𝘦 𝘥𝘪𝘦 𝘻𝘪𝘤𝘩 𝘦𝘳𝘨𝘦𝘯𝘴 𝘣𝘪𝘯𝘯𝘦𝘯 𝘥𝘦 𝘰𝘳𝘨𝘢𝘯𝘪𝘴𝘢𝘵𝘪𝘦 𝘣𝘦𝘷𝘪𝘯𝘥𝘵 𝘮𝘰𝘨𝘦𝘭𝘪𝘫𝘬 𝘰𝘱 𝘮𝘦𝘦𝘳𝘥𝘦𝘳𝘦 𝘱𝘭𝘦𝘬𝘬𝘦𝘯 𝘪𝘯𝘻𝘦𝘵𝘣𝘢𝘢𝘳 𝘪𝘴 𝘣𝘪𝘯𝘯𝘦𝘯 𝘥𝘦 𝘰𝘳𝘨𝘢𝘯𝘪𝘴𝘢𝘵𝘪𝘦.” – Stijn en Luuk.

𝐄𝐧 𝐰𝐚𝐭 𝐢𝐬 𝐝𝐞 𝐯𝐞𝐫𝐯𝐨𝐥𝐠𝐬𝐭𝐚𝐩?
Binnen de roadmap worden de inzichten en werkzaamheden op basis van impact en inspanning gekwalificeerd. Wel zo fijn voor de opdrachtgever. Wanneer de planning rond is, kunnen we starten met de realisatie, oftewel inzichten visualiseren, databronnen optimaliseren en de kwaliteit van data verbeteren.

 

Benieuwd waar Luuk en Stijn of onze andere trainees op dit moment mee bezig zijn? Vergeet ons dan zeker niet te volgen voor meer praktijkcasussen!

Ben je geïnteresseerd in het volgen van een traineeship of juist benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jullie organisatie? Neem dan vooral contact met ons op!

Concept

Downloads

Adres

Spinnerij Oosterveld 

Rigtersbleek-Zandvoort 10,

7521 BE Enschede