"Ik heb 41 interviews afgenomen om bedrijfsprocessen en de verbeteringen hiervan in kaart te brengen middels een dataflow."

Tijdens zijn traineeship heeft Jorik de handelingen van verschillende taken visueel in beeld gebracht in een dataflow om erachter te komen welke databronnen een taak hebben, oftewel welke databronnen een functie hebben tijdens de uitgevoerde werkzaamheden.

Deze dataflows worden gebruikt voor proces optimalisaties en het gebruik van de kwalitatieve databronnen voor verdere handelingen tot het bouwen van een kwalitatief goed dashboard. Deze wordt gecontroleerd, waarna eventuele aandachtspunten/verbeteringen voor de dataflow volgen.

ย 

๐Ÿ™‹โ€โ™‚๏ธJorik: โ€œ๐˜‹๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ข๐˜ฌ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ต๐˜ข๐˜ฑ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฃ ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ป๐˜ช๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ข๐˜ฌ๐˜ต ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฌ๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต๐˜ข๐˜ฃ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ป๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต๐˜ข๐˜ฃ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ป๐˜ช๐˜ค๐˜ฉ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ. ๐˜”๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ช๐˜จ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต๐˜ข๐˜ฃ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฏ, ๐˜ฉ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ซ ๐˜จ๐˜ข ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ฌ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ธ๐˜ข๐˜ญ๐˜ช๐˜ต๐˜ฆ๐˜ช๐˜ต ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต๐˜ข๐˜ฃ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฏ.โ€

Ben je geรฏnteresseerd in het volgen van een traineeship of juist benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jullie organisatie? Neem dan vooral contact met ons op!

Concept

Downloads

Adres

Spinnerij Oosterveldย 

Rigtersbleek-Zandvoort 10,

7521 BE Enschede