"100% nauwkeurigheid is makkelijker gezegd dan gedaan, maar het is zeker gelukt."

Roy is de afgelopen tijd bezig geweest met het optimaliseren van meerdere uiteenlopende dataflows.

Er is één ding wat al onze opdrachtgevers willen, namelijk datagedreven werken. Zo ook de opdrachtgever van onze Roy. 📊

Roy is de afgelopen tijd bezig geweest met het optimaliseren van meerdere uiteenlopende dataflows (de backend van een dashboard). Zo voorkomt hij dat, in het geval er aanpassingen gedaan moeten worden in de data, dit niet voor alle individuele dashboards hoeft te gebeuren, maar slechts eenmalig in de nieuwe flow wordt geregeld. Zo worden deze automatisch meegenomen in de overige dashboards.

“𝘏𝘦𝘵 𝘷𝘪𝘦𝘭 𝘮𝘪𝘫 𝘰𝘱 𝘥𝘢𝘵 𝘥𝘦 𝘥𝘢𝘵𝘢𝘧𝘭𝘰𝘸𝘴 𝘴𝘵𝘦𝘦𝘥𝘴 𝘸𝘦𝘳𝘥𝘦𝘯 𝘢𝘢𝘯𝘨𝘦𝘱𝘢𝘴𝘵 𝘵𝘦𝘳𝘸𝘪𝘫𝘭 𝘪𝘬 𝘥𝘦𝘻𝘦 𝘱𝘳𝘰𝘣𝘦𝘦𝘳𝘥𝘦 𝘳𝘦𝘱𝘭𝘪𝘤𝘦𝘳𝘦𝘯. 𝘋𝘪𝘵 𝘮𝘰𝘦𝘴𝘵 𝘮𝘦𝘵 100% 𝘯𝘢𝘶𝘸𝘬𝘦𝘶𝘳𝘪𝘨𝘩𝘦𝘪𝘥 𝘨𝘦𝘣𝘦𝘶𝘳𝘦𝘯, 𝘰𝘮𝘥𝘢𝘵 𝘥𝘪𝘵 𝘢𝘯𝘥𝘦𝘳𝘴 𝘦𝘦𝘯 𝘨𝘳𝘰𝘵𝘦 𝘪𝘮𝘱𝘢𝘤𝘵 𝘬𝘢𝘯 𝘩𝘦𝘣𝘣𝘦𝘯 𝘰𝘱 𝘥𝘦 𝘥𝘢𝘵𝘢 𝘥𝘪𝘦 𝘪𝘯𝘻𝘪𝘤𝘩𝘵𝘦𝘭𝘪𝘫𝘬 𝘨𝘦𝘮𝘢𝘢𝘬𝘵 𝘸𝘰𝘳𝘥𝘵 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘥𝘦 𝘰𝘱𝘥𝘳𝘢𝘤𝘩𝘵𝘨𝘦𝘷𝘦𝘳. 𝘏𝘦𝘵 𝘸𝘢𝘴 𝘢𝘢𝘯 𝘮𝘪𝘫 𝘰𝘮 𝘵𝘦 𝘷𝘰𝘰𝘳𝘬𝘰𝘮𝘦𝘯 𝘥𝘢𝘵 𝘦𝘳 𝘨𝘦𝘴𝘵𝘶𝘶𝘳𝘥 𝘸𝘦𝘳𝘥 𝘰𝘱 𝘪𝘯𝘤𝘰𝘳𝘳𝘦𝘤𝘵𝘦 𝘥𝘢𝘵𝘢. 𝘏𝘦𝘵 𝘣𝘦𝘩𝘢𝘭𝘦𝘯 𝘷𝘢𝘯 100% 𝘯𝘢𝘶𝘸𝘬𝘦𝘶𝘳𝘪𝘨𝘩𝘦𝘪𝘥 𝘪𝘴 𝘮𝘢𝘬𝘬𝘦𝘭𝘪𝘫𝘬𝘦𝘳 𝘨𝘦𝘻𝘦𝘨𝘥 𝘥𝘢𝘯 𝘨𝘦𝘥𝘢𝘢𝘯, 𝘮𝘢𝘢𝘳 𝘩𝘦𝘵 𝘪𝘴 𝘻𝘦𝘬𝘦𝘳 𝘨𝘦𝘭𝘶𝘬𝘵. 𝘏𝘦𝘵 𝘸𝘢𝘴 𝘰𝘯𝘵𝘻𝘦𝘵𝘵𝘦𝘯𝘥 𝘭𝘦𝘦𝘳𝘻𝘢𝘢𝘮 𝘦𝘯 𝘪𝘬 𝘣𝘦𝘯 𝘣𝘭𝘪𝘫 𝘥𝘢𝘵 𝘩𝘦𝘵 𝘨𝘦𝘭𝘶𝘬𝘵 𝘪𝘴.” – Roy🙋‍♂️

Ondertussen gaat Roy verder met het ontwikkelen van een kwaliteitsdashboard voor zijn opdrachtgever. Het doel van dit dashboard is het inzichtelijk maken van welke data verkeerd of niet ingevuld is in de database, wat impact heeft op de nauwkeurigheid van de inzichten in de dashboards die al gebruikt worden.💪

Ben je geïnteresseerd in het volgen van een traineeship of juist benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jullie organisatie? Neem dan vooral contact met ons op!

Concept

Downloads

Adres

Spinnerij Oosterveld 

Rigtersbleek-Zandvoort 10,

7521 BE Enschede

Contact

+31 (0)6 219 754 53

jw@data-trainee.nl

KvK: 82682739