Nieuws

Bekijk hier onze updates! 

Over ons

Data gaat de komende tien jaar een significante rol spelen bij alle organisaties in de regio. Hebben wij hier voldoende data talent voor? NEE!

 

Vanaf de eerste hartslag van de organisatie heeft Data Trainee mogen genieten van onwijs leuke aanmeldingen van toekomstig data talent. Zo werden de eerste opdrachten gerealiseerd in september 2021, waarna al snel een blijvend stijgende groei zichtbaar bleek in het aantal opdrachtgevers en trainees.

 

Data Trainee heeft een DNA waar hard werken, slim werken en plezier maken centraal staat. Zo organiseren wij – samen met de trainees – verschillende leuke en informatieve evenementen, zoals maandelijkse borrels, een kerstdiner, het bezoeken van wedstrijden van FC Twente en masterclasses.

 

Ons doel is het verbinden van talenten uit de regio met passie voor data met data vraagstukken van Twentse organisaties, voor een datageletterd Twente.

Ambassadeurs uit de regio​

"Bedrijven zien graag dat data hun beslissingsvorm ondersteunt. Dit gebeurt in de praktijk nog te weinig. Mooi dat Data Trainee hierop inspeelt."
Jelle Smeijers - Mede-eigenaar CODE14 B.V.
"We gaan samen bouwen aan een data community waarbij Data Trainee de verbinding legt tussen het bedrijfsleven, overheid, kennisinstellingen als het Saxion, regionale data partijen en lokale studenten."
Sander Reinderink - Directeur Academie Financiën, Economie & Management Saxion
"Bewustwording op data is van groot belang. Ik denk dat hier veel vraag naar is. Het is een goede dienstverlening, die echt zorgt dat je meegaat en een niche aflevert."
Rianne Doeschot - Directeur Industriële Kring Twente

Concept

Downloads

Adres

Stadscampus Connect-U

Ariënsplein 1, 

7511 JX Enschede